levering

Levering aan huis

 

Bestellingen aan huis worden geleverd binnen de maximum 8 werkdagen.

Wallmania stickers worden altijd op maat geproduceerd.  De levertermijn hiervoor is tussen de 4 à maximum 8 werkdagen.

Onze leveringen in België gebeuren via bPost. Als je hebt gekozen voor een levering aan huis, moet je een ontvangstbewijs tekenen voor ontvangst.

 

Waarom een Colora servicepunt selecteren?

Ook bij leveringen aan huis dient een Colora servicepunt geselecteerd te worden.  Dit is jouw contact voor alle service na verkoop.

Je kunt bij Colora terecht met al je vragen over stickers, maar ook met vragen of verfkleuren die passen bij je muursticker. 

 

Wat als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis? Dan zal de postbode een briefje in de bus steken met het adres van het postkantoor of postpunt in jouw buurt waar je jouw bestelling kan gaan ophalen. Neem dit briefje zeker mee naar het postkantoor.

De postbode zal je bestelling dus niet in weer en wind voor de voordeur achterlaten.

Opgelet, jouw pakket blijft 15 kalenderdagen liggen in het postpunt. Indien je het in die periode vergeet af te halen, zal het automatisch teruggestuurd worden naar ons distributiecentrum .

 

Mijn bestelling is in een postkantoor of postpunt aangekomen. Wat nu?

Zodra jouw bestelling is toegekomen zal je een e-mail of sms van bPost ontvangen. Vergeet je identiteitskaart niet mee te nemen als je jouw bestelling gaat ophalen.

  • E-mail: Druk de e-mail af en neem hem mee naar het postkantoor. Mogelijk vragen ze in het postkantoor naar de barcode die je in de e-mail terugvindt.
  • SMS: Via sms word je op de hoogte gehouden van de levering.

 Opgelet, jouw pakket blijft 15 kalenderdagen liggen in het gekozen postkantoor of postpunt. Indien je het in die periode vergeet af te halen, zal het automatisch teruggestuurd worden naar ons distributiecentrum .

 

Kan ik mijn bestelling volgen?

Koos je voor leveren aan huis en wil je jouw pakje volgen? Dat kan! Via de E-TRACKER van bPost kan je op elk moment de status van jouw verzending raadplegen. Je hoeft enkel jouw ordernummer in te geven bij "Klant referentie".

 

Waar leveren wij?

Wij leveren in België en Nederland.

Helaas leveren wij (nog) niet in andere Europese landen.

 

Welke leverkost rekenen wij aan?

Bij leveren aan huis in België rekenen wij een leverkost van €5 aan ongeacht de grootte van de bestelling. Leveringen aan huis in Nederland kosten €6,95, ongeacht de grootte van de bestelling.