Wall Mania?

De madness van Wall Mania zag in december 2014 het levenslicht. Wall Mania werd de verzamelnaam voor een onwijs trendy collectie muurstickers, gesigneerd BOSS paints. 
Deze Belgische verfproducent staat al tientallen jaren voor kwaliteit en creativiteit en beschikt met de colora-winkels over een succesvolle franchiseketen.
De muurstickers worden van A tot Z door BOSS paints geproduceerd. Op die manier kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Op deze website vindt u meer dan 450 verschillende sticker modellen, tot 5 verschillende maten. 
Onze stickers zijn zelfklevende decoraties, vervaardigd in vinyl of herpositioneerbaar textiel van de beste kwaliteit. 
Heel gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen op alle effen ondergronden, zijn de wallmania muurstickers een eenvoudige manier om uw interieur een unieke sfeer te geven.
 

Het verhaal?

Wij, interieur addicts, zijn onafgebroken op zoek naar leuke zaken die je huis kunnen opvrolijken.

In 2014 voelden we de noodzaak om muren te pimpen, liefst zo persoonlijk mogelijk.  Enter the Wall Mania! Kleurrijke muren veranderden in speelse werelden. Een groene wand transformeerde in een bos, een roze muur in een prinsessenkamer. Stickers zorgen voor een gloednieuwe dimensie, voor een persoonlijke touch. Stickers zijn fun!  

We startten in 2014 met Wall art, een collectie zelf getekende muurstickers, uniek in de markt.  Daarna hebben we dit uitgebreid met realistische dierenstickers. Vandaag hebben we een totaalassortiment met  meer dan 400 stickerfiguren waaruit men kan kiezen.  Voor groot en klein.  Voor kinderkamer of keuken.  Voor jong en oud. Kortom, iedereen vindt in de Wall Mania collectie zijn gading.